www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en"> Hayatimiz: Temmuz 2006

Pazartesi, Temmuz 17

Kisa Bir Ara

Iki hafta yokum, internet baglantisini degistirdik ve ufakta bir tatil yapicaz..Ufak tatil ne demekse artik!! Calismamak bile tatil benim icin:)))Zaten güncellemeyide bir türlü beceremedim:((
Iki hafta sonra görüsmek dilegiyle..
öptüm hepinizi!!!

Çarşamba, Temmuz 12

:))

Kusura bakmayin cevap yazmada geciktim....
Evet 7 haftalik hamileyim:)) Ve cok mutluyum!! Doktora gittim kan testi yaptilar ama sonuc negatif cikti,2 hafta sonra yine yaptilar ve ben arama geregi bile duymadim...buda negatiftir,niye bosuna aldilarki diyede kizdim cünkü kanda hersey hemen belli olur diye düsündüm..Ve esim aramis , bir baktimki elinde bebek ayakkabilarla gelmis:))) Hayir beni kandiriyosun dedim... Hayir dedi anne olucaksin!!
Iste benim duydugum en güzel seydi, bu aralar beni hic bisey bu kadar mutlu edemezdi..
Su an bana hala hayalmis gibi geliyor..Elimi karnima koyunca bebegimin orda oldugunu hissetmek ...
Bir an icimi mutluluk kapliyor ve ben neye seviniyordumki diye düsünüyorum...Ondan sonra aaaa hamileyim ya ben diyorum kendi kendime:)))Heleki kalp atislarini gördükten sonra, o odadan hic ayrilmak istemedim, hep onu seyretmek istedim..zaten o zamana kadar inanamadimki!!
Su anda dilegim saglikli olmasi mutlulugumuzun sonuna ermesini diliyorum..
Ve kimseyi mahrum etmesin Allahim bu mutluluktan!!
Yorumlariniz icin sagol cigdem, kugucum, sevilayim:)))

Cuma, Temmuz 7

Müjde

Icimde öyle bir heyecan ve saskinlik varkii, anlatamamm!Icim icime sigmiyor!Herzaman o an gelsin dedim, isi yoluna koymayi, evimizi tamamlamayi derken bu ana kadar geldik...

Cocuklari okadar cook seviyorumki....Disarda cocuklari durdurup sevdigim olmustur...Yigenlerime bakip acaba bigün benimde böyle cocuklarim olacakmi dedigimde olmustur...

En önemlisi anne olmayi, annem gibi hissetmeyi istedim...Cünkü o benim canim ve benimde canim olmaliyidi..

Cumartesi, Temmuz 1

Izin:))

Su ara isler yogun oldugu icin, burdada dünya sampiyonluk maci oynandigi icin fazla calisiyoruz.Yani calismak icin fazladan sebeplerimiz var maalesef..Su maclar bitsede rahatlasak!!
Bugün izin günümdü, ama izin yapabildimmiki??Her evde yapilmasi gerekenler yapildi..Eee bende biraz fazladan temizlik yaparim, dibi köseyi falanda silince anca zaman kaliyor.Bu dip kose temizligi herzaman yapiyorum, yapmayinca temizde olsa ev rahat hissetmiyorum kendimi..Sonra yemek, bide o var daha yapilacak..Erkek olmak vardi yaaaa!!!Ne kadar yardimda etseler yinede yük bizde..
Türkiyede yasamak böylemi??Yoksa biz tatile geldigimiz icin mi hersey basit görünüyor?Ama ne olursa olsun orda yasamak , hayat sartlari bambaska.Kendini kötü hissetin bir kuaföre gidersin..Hergün kuaföre gidip saclarini fönletenler var ama burda imkansiz gibi.. Simdi tam zamaniydi yeniligin:)))
Cay bahceleri hemde disarda söyle oturup insan sesleri dinlesen bile yetecek bir cay bahcesi.. Bir cok seyden mahrumuz aslinda.Burdada var bicok sey ama daha yapay.Türkiyede iki sandelye atilmis cay bahcelerini burdaki lüks yapilmis seylerle kiyasliyinca, ordaki zevki bulamiyorsun..
Bilmiyorum bu nerden cikti simdi böyle yazmak..