www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en"> Hayatimiz: Mayıs 2007

Salı, Mayıs 22

Bende Sobelendim:))






Bende sobelendim, süpürgesizcadi beni sobelemisti 4 ay önce ve ben anca cevap yazabildim..Cok hayirliyimdir aslinda ama neyse artik:))Hemde bu kadar cok sobelenmek istiyoken:)) Size bilmediginiz huylarimi sevdigim seyleri anlatmak icin iyi bir firsat... Cok sagoll süpürgesizcadi,tabii hala burdaysan:)) Bu arada Kayraninda birkac resmini koymak istedim,bunlar 4 hafta önceki hali...

-Su aralar benimde yeni bildigim bir huyum, oglumun canimin mutlu olmasi kendimi mutsuz hissettigimde en ufak hareketi bana ve esime dünyalari vermesi...Hicbir lezzet,mutluluk ondan öte olamaz...Bu duygular bana cok heyecan ve baska dünyada yasamami sagliyor...Eskisi gibi cevremde olan olaylari,konusalanlari umursamiyorum,yada azicik umursadigim zaman oglum agliyinca yada ne biliyim varligini hissedince geciyor hersey...

-Cikolata yemegi cok severim..Yeni tadlar denemeyi,en son cikan ürünleri denemeyi severim..Ama sevdigim seyden cok cabukta bikarim..Yemek konusunda takintiliyim, saglikli olacak,organik yetismesi lazim...Onlara cok dikkat ederim ve bu yüzdende herseye iki kat para öderim:))

-En tahammül edemicegim sey kiskanclik, hainlik ve dedikodu....Bu huylari olmayan insan ne olursa olsun yakinda olmasada arkadaslik kurarim ama bu huylara sahip insanlara tahammülüm yoktur...Inatciligi,kaprisi bile cekerim vallahi,ama kiskanc ve kötü sekilde herkesin arkasindan konusandan korkarim ve ne kadar yakinim olursa olsun mesafe koyarim...

-Gülmeyi ve güldürmesini severim:))Ama bir okadarda cabuk aglarim:((

-Müziksiz yapamam.Temizlik yaparken, yemek yaparken mutlaka dinlemelyim ve dinlemeklede kalmiyorum söylerimde..Türkü dinlemeyi ve yabanci müzik dinlemeyi severim...Bide Haluk Levent dinlerim..Abim ve yengemle gittigimiz konserde onlar bile yerlerinde duramadilar:)))Hatta kücükken hala görüstügüm (20 senelik arkadasim) arkadasimla hep beste yapardik, simdi dinleyince cok komigimize geliyor:))

-Yemek yapmasini coook severim....?En cokda firin yemeklerini yapmasini severim..

-Cirtlak renkleri pek sevmem,daha cok pastel göze batmiycak tonlari severim...Kahvrengi,krem,lila en sevdigim renklerdir..


-Burclarla cok ilgilenirim,tahmin ederim ilk tanidigim kisinin kisiliklerini yada burclarini... Bu arada oglak burcuyum, yükselenim terazi!! Ya sizin? merak ettim vallahi:))

Kendi resmimi koyacaktim ama yapamadim..Simdilik oglusumun resimlerini koydum...Bir sonraki postumdada odasinin resimlerini göreceksiniz.

Bende sevilayimi,kugumu sobelemek istiyorum, eger sobelenmemislerse....